wallwe

  • ۰
  • ۰
پروپوزال رشته ادبیات فارسی بررسی سیر تاریخی زبان و ادبیات عرب از دوره صفویه تا قاجاریه

پروپوزال رشته ادبیات فارسی بررسی سیر تاریخی زبان و ادبیات عرب از دوره صفویه تا قاجاریه دانلود پروپوزال رشته ادبیات فارسی بررسی سیر تاریخی زبان و ادبیات عرب از دوره صفویه تا قاجاریه بافرمت ورد وقابل ویرایش 1-1 بیان مسئله بررسی سیر تاریخی زبان و ادبیات عرب در ایران از دوره صفویه تا قاجاریه در فاصله زمانی بین سالهای 910هـ..ق الی 1210هـ..ق می باشد. با توجه به فارسی زبان بودن ایرانیان ، حس کنجکاوی در مورد ضعف ادبیات...ادامه و دانلود

فرایند انجماد مواد غذایی

فرایند انجماد مواد غذایی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 10 بسمه تعالی پیشگفتار آئین کار فرآیند انجماد مواد غذایی و عرضه آن که بوسیله کمیسیون فنی نگهداری مواد غذایی در سرد خانه زیر صفر تهیه و تدوین شده و در هشتادمین کمیته ملی استاندارد فرآورده‏های کشاورزی و غذائی مورخ 68/8/30 مورد تائید قرار گرفته , اینک به استناد ماده یک قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس...

فراوری گوچه فرنگی در سردخانه

فراوری گوچه فرنگی در سردخانه لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 10 عنوان تحقیق : آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه استاد ارجمند : جناب آقای مهندس محمدیان گرد آورنده : منصور قاسمی بهار 1386 فهرست مطالب هدف و دامنه کاربرد آماده سازی گوجه فرنگی بسته بندی بارگیری در وسایل ترابری مجهز به تجهیزات سرمازا یا سردخانه شرایط بهینه در طی ترابری با وسایل...

فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا

فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 8 فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا مقدمه مواد غذایی را می توان با استفاده از فرآیندهای حرارتی یا غیر حرارتی نگهداری نمد. فرآیندهای حرارتی (تحت عناوین حرارت دادن و پختن )علاوه بر غیر فعال نمودن میکروارگانیسم ها، بر کیفیت مواد غذایی نیز اثر می گذارند. این در حالی...

غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی

غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 58 6954 مواد غذایی ـ غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی ـ آئین کار بهداشتی چاپ اول آشنایی با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران...

عوارض مرتبط با رژیم غذایی در دوران بارداری

عوارض مرتبط با رژیم غذایی در دوران بارداری لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 2 عوارض مرتبط با رژیم غذایی در دوران بارداری 1) حالت تهوع سه ماه اول بارداری، حالت تهوع واستفراغ بخصوص درهنگام صبح شایع تر است . استفراغ و تهوع شدید اوایل بارداری با کمبود حاد انرژی و پروتئین همراه می شود . راهکارهای مناسب برای برطرف کردن آن به قرار زیراست : تازه بودن...

بنیانگذار کوداک

بنیانگذار کوداک کار آفرینی با فرمت Doc صفحات 20Eastman بنیانگذار Kodakامروزه از George Eastman موسس کمپانی بزرگ «Eastman Kodak< به عنوان پدر صنعت عکاسی مدرن و نوین یاد می‌شود. او در سال 1854 در یکی از روستاهای «نیویورک» دیده به جهان گشود. پدرش «George Washington Eastman» در همان سال دانشکده اقتصاد «Eastman» را در «Rochester» بنا کرد و چند سال بعد خانواده را برای زندگی در آن شهر...

عمر زیاد با مصرف ماست

عمر زیاد با مصرف ماست لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 1 عمر زیاد با مصرف ماست محققان دریافته اند درکشورهایی کهماست وعده ثابتی در رژیم غذایی مردم است, طول عمر مردم آن کشورهابیشتر است . به گزارش واحد مرکزی خبر درسیستم طبقه بندی مواد غذایی, ماست جزو منابع غذایی بسیار غنی از کلسیم,فسفر, ریبوفلاوین یا ویتامین B2 و ید محسوب می شود.ماست همچنین منبع سرشار از ویتامین,...

عجزه لبنیات در رژیم لاغری

عجزه لبنیات در رژیم لاغری لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 3 معجزه لبنیات در رژیم لاغری مطالعات متخصصان تغذیه نشان داده است ، افراد بزرگسال چاق که رژیم پر از لبنیات مصرف میکنند ، بیش از افرادی که همان مقدار کالری به بدنشان وارد میکنند ،اما مصرف لبنیات در آنها کمتر است ، وزن کم میکنند وچربی میسوزانند . که این ماجرا تا حدی جدی است که...

پاورپوینت درباره گذری بر تاریخچه اقتصاد و حسابداری

پاورپوینت درباره گذری بر تاریخچه اقتصاد و حسابداری فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 44 صفحه 3- استفاده از مبنای مشترک و واحد برای تخصیص هزینهها – این سیستمها معمولاً از یک مبنای تسهیم، برای تخصیص هزینههای گوناگون استفاده میکنند. از جمله این مبناها استفاده از ساعات کار مستقیم نیروی انسانی است. با توجه به اینکه در حال حاضر با پیچیدگی و تغییرات سریع تکنولوژی، میزان دخالت نیروی انسانی در فرآنید کاری بسیار کم شده است، بنابراین با استفاده...

طرح تولید گوشت مرغ

طرح تولید گوشت مرغ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 13 مقدمه با رشد انفجاری جمعیت بشر در قرن گذشته ، نیاز مبرم به تهیه مواد غذایی مورد احتیاج این جمعیت روبه رشد ، بیشتر احساس می شود. از بین مواد غذایی مورد نظر انسان تأمین مواد پروتئینی در دوره های مختلف رشد (از کودکی تا جوانی و پیری) از اهمیت و جایگاه ویژه و خاصی برخوردار...

صنایع خراسان

صنایع خراسان لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 12 صنایع industries صنعت تاریخچه صنعت استان خراسان گویای آن است که گسترش آن در گذشته بر حمل ونقل کالا در جاده ابریشم متکی بوده و محصولات خراسان از قبیل منسوجات ، خشکبار ، صابون و سفال و از این جاده در داخل و خارج از کشور توزیع می شده است . با اختراع ماشین بخار و در...

کارگاه تولید اسکاچ و ظرفشو های دستی

کارگاه تولید اسکاچ و ظرفشو های دستی کار آفرینی با فرمت Doc صفحات 21 اهداف و نتایج مورد انتظاراز طرح پیشنهادی : در مرحلۀ اول ، هدف ، شروع به کاری آبرومندانه و کسب روزی حلال باتوکل به خدا و نیز در کنار آن ایجاد اشتغال و فعالیت اقتصادی مفید و مناسب برای اقشار مختلف من جمله جوانان متخصص و تحصیل کرده و نیروی کار ماهر و نیمه ماهر . به امید خدا...

شیر

شیر لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 33 مقدمه شیر باارزشترین ماده غذایی است که تقریباً کلیه مواد لازم جهت رشد و ادامه زندگی انسان را دارا بوده و اهمیت آن بخصوص در مورد تغذیه و رشد کودکان مشهود است و تنها ماده غذایی است که میتواند بطور متعادل اکثر نیازهای غذایی انسان را تأمین کند. پروتئین شیر کلیه اسیدهای آمینه ضروری لازم برای بدن را داراست....

شیوه (استراتژی) در شیر اِن زِد

شیوه (استراتژی) در شیر اِن زِد لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 10 Is Strategy at NZ Milk شیوه (استراتژی) در شیر اِن زِد پاول کارگ (دانشگاه کانتربری – نیوزیلند) باب مکوین (دانشگاه ویاکاتو – نیوزیلند) خلاصة اجرایی EXECUTIVE SUMMARY شیر اِن زد یک شیر تازه ذخیره شده کوچک می باشد که در نظر گرفته می شود که استفاده شود در سطح وسیعی (IS) که بیشتر رقابتی...

شیر تاریکی را دوست دارد

شیر تاریکی را دوست دارد لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 1 شیر تاریکی را دوست دارد اصولاً غذاها تحت تاثیر 3 عامل فیزیکی، شیمیایی و زیستی ممکن است فاسد شود. رشد باکتری ها در غذا مهمترین عاملی است که معمولا در طول زمان میتواند باعث تغییر بو، مزه و تغییرات زیان آور شیمیایی و ایجاد بیماری باشد. شیر تازه گاو ممکن است دارای عوامل بیماری زایی چون...

سیلو

سیلو لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 33 کلیات سیلو: سیلو کردن عملی است که به وسیله آن برخی از غذاهای دام در محلی محفوظ و حتی المقدور بدون هوا تحت تخمیر قرار گرفته و نگهداری می شود. این محل ها سیلو نامیده می شود. (سیلو کلمه ای است اسپانیائی و به معنی انبار و یا زیر زمین می باشد) و مواد سیلو شده را غذای تخمیر...

پاورپوینت درباره جهاد با نفس

پاورپوینت درباره جهاد با نفس فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 33صفحه غسل در اشک زدم که اهل طریقت گویند پاک شو اول و پس دیده بر آن پاک انداز چشم آلوده نظر از رخ جانان دور است پاک شو اول و پس دیده بر آن پاک انداز عن ابی عبدالله ( علیه السلام ) : أنَّ النبیَّ ( صلی الله علیه و آله ) بعث سریهً فلما رجعوا قال :مرحبا...

سیستم های HACCP در صنایع غذایی

سیستم های HACCP در صنایع غذایی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 15 سیستم های (HACCP )در صنایع غذایی HACCP مخفف hazard analysis and critica lcontrol point است, اندیشه برقراری این سیستم برای کاهش ریسک سلا مت مصرف کنند گان مواد غذایی از اقدامات شرکت pilsbury مشاور وهمکار سازمان ملی سفینه های فضا یی و فضا نوردی امریکا (نا سا) (NASA ) ریشه گرفته است سسیستم...

سویا

سویا لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 14 سویا وبیاى روغنی، سوژا یا سویا از دانههاى مهم روغنى بهشمار مىرود و این گیاه بر اساس بسیارى از مدارک و شواهد، ۲۸۰۰ سال قبل از میلاد در چین کشت مىشده و بهعنوان گیاهى مقدس مطرح بوده است. منشاء و منطقه اصلى اهلى شدن این گیاه، شمال شرقى چین دکر شده است، اما مرکز ژنى جنس Glycine، علاوه بر...

سوء تغذیه

سوء تغذیه لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 20 سوء تغذیه سوء تغذیه یکی از مهمترین علل مرگ و میر و ناتوانی در کودکان می باشد . عدم تعادل بین مواد غذایی و انرژی مصرفی با نیاز بدن برای رشد ، نگهداری وعملکرد اعضای بدن ، عامل ایجاد این ناهنجاری است .کاوشیکور و ماراسموس ۲ نمونه از کمبود انرژی - پروتئین از این بیماری می باشند ....

ویلیام هیولت و دیوید پکارد

ویلیام هیولت و دیوید پکارد کار آفرینی با فرمت Doc صفحات 21ویلیام هیولت و دیوید پکارد م نام و هم تاریخ پرفراز و نشیب شرکت HP دربردارنده و یادآورنده نقش و اثر دو شخصیت موثر و مدیر موفق قرن بیستم است که در پی ریزی تحولات و سرعت دادن به روند تغییرات برای ورود به عرصه الکترونیک و رایانه جایگاه ویژه دارند. ویلیان (بیل) هیولت و دیوید پکارد...

سموم مواد غذایی

سموم مواد غذایی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 15 کودها، سموم و میوههایی که میخوریم انواعی از کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی به وسیله گیاهان جذب شده و در قسمتهای خوراکی گیاه ذخیره میشود آیا تا به حال میوهای خوردهاید که مزهاش به نظرتان تلخ و غیرطبیعی بوده باشد؟ آیا شده است که سیبی را گاز بزنید و پس از خوردن، طعم موادشیمیایی...

سطح پتاسیم

سطح پتاسیم لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 13 چرای یونجه تجربه تازه ای نیست. چرای یونجه در ایالت متحده یا به صورت تنها یو یا همراه با گندمیان یا سایر حبوبات معمول بوده است. در مقایسه با سیستم های مدیریتی چرای یونجه هرگز تجربه شایع در این کشور نبوده است. در صورتی که در سایر کشورها یونجه به صورت چرا استفاده زیاد داشت. ولی به چرای...

سرکه

سرکه لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 17 نتایج تحقیق و بررسی دانشمندان در مورد فواید سرکه سیب و خواندنیهایی درباره سرکهامروز از تلفیق چند مقالخ علمی و مفید و نتایج تحقیق دانشمندان راجه به سرکه برای شما عزیزان مقاله ای کامل و جامع در راستای دانستنیهای سرکه و نحوه استفاده آن ارائه کرده ام امیدوارم مورد استفاده و بهره عزیزان قرار گیردسرکه تعریف: سرکه مایع ترشی است...

روغنهای خوراکی

روغنهای خوراکی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 18 روغنهای خوراکی در حدود 95درصد چربی موجود در بدن انسان و غذا از تری گلیسریدها تشکیل یافته است. تری گلسیریدها از اتصال گروه کربوکسل اسیدهای چرب با گلیسرول(نوعی الکل) به وجود می آید. اسیدهای چرب(FATTY ACID) از یک زنجیره هیدروکربن طویل و آبگریز و یک سر گروه کربوکسیل (-COOH) و آبدوست تشکیل یافته اند. بسته به موجود بودن...

شرکت رب

شرکت رب کار آفرینی با فرمت Doc صفحات 23 کارآفرین و کارآفرینی: کارآفرینی یعنی درهم آمیختن ویژگیهای شخصی و ابزار مالی و منابع موجود در محیط با استفاده از تجهیزات، تسهیلات و امکاناتی که در اختیار داریم. کارآفرینی کسی است که توانایی آنرا دارد تا فرصتهای کسب و کار را ببیند و آنها را ارزیابی کند، منابع لازم را جمعآوری و از آنها بهرهبرداری کرده و عملیات مناسبی را برای رسیدن به موفقیت پی ریزی نماید. کارآفرین کسی است که دارای...

روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر

روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 10 روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر:روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر به سه دسته تقسیم می گردند: دسته اول روشهای حجمی: در این دسته از روشها قسمت غیر چرب شیر در اسید سولفوریک حل شده و قسمت چرب پس از سانتریفوژ کردن در ستون مدرجی اندازه گیری می شود. روشهای حجمی بعلت سرعت در...

روش ها ی نگهداری مواد غذایی

روش ها ی نگهداری مواد غذایی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 19 تعریف 1 روش هایی جدید برای نگهداری غذا 2 نگهداری سبزی و میوه : ( کاربردی ) 7 آلوی سردرختی 8 آمادهسازی 10 حفظ و نگهداری غذاها 10 کنسرو کردن 11 نمک سود کردن (شور گذاشتن): 11 مربا ها و ژله ها: 11 انجماد 11 خشک کردن 12 روش های نامطمئن کنسروسازی 12...

روش جلوگیری از اسراف و کاهش ضایعات

روش جلوگیری از اسراف و کاهش ضایعات لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 8 روش جلوگیری از اسراف و کاهش ضایعات محمد زارعی امین مشهد مقدس، بنیاد پژوهشهای اسلامی، گروه کلام و فلسفه چکیده اسراف عبارتست از خرج کردن مال بسیار در غرض کوچک، یا تجاوز از حدّ که در آیات و روایاتی فروان از این کار نهی شده است. راههای پیشگیری از اتلاف و اسراف تعیین...

کارآفرینی

کارآفرینی کار آفرینی با فرمت Doc صفحات 18 کارآفرینی: فرآیند ایجاد یک طرح کسب و کار جدید را کارآفرینی گویند.حالا خواه این طرح در هر زمینه باشد. کشاورزی, صنعت و خدماتی و غیره. کارآفرینی به ایجاد فرصتهای شغلی برای افراد جامعه را گویند. در کارآفرینی یک فرد با یک ایده جدید می خواهد زمینه ای را برای کسب و کار خود یا دیگران راه اندازی کند. البته یک کارآفرین موفق کسی است که طرحی...

روش اندازه‏گیری عصاره محلول در آب سرد , در ادویه و چاشنی

روش اندازه‏گیری عصاره محلول در آب سرد , در ادویه و چاشنی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 6 فهرست مطالب روش اندازه‏گیری عصاره محلول در آب سرد , در ادویه و چاشنی مقدمه هدف تعریف اصول دستگاهها و وسایل لازم نمونه‏برداری روش کار بیان نتایج گزارش آزمون بسمه تعالی پیشگفتار استاندارد روش اندازه‏گیری عصاره محلول در آب سرد و در ادویه و چاشنی...

رنگ ها

رنگ ها لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 15 رنگ ها قرن هاست که به مواد غذایط و نوشابه ها رنگ اضافه می شود. قبل از اینکه روش تولید رنگ های مصنوعی در سال 1856 کشف گردد, از عصاره های طبیعی حیوانی, گیاهی و معدنی استفاده می شد. جاذبه مواد غذایی حاوی رنگ, اشتها را تحریک کرده و لذت خوردن غذا را افزایش می دهد. همچنین به...

دوغ

دوغ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 11 دوغ دوغ در بطری پلاستیکی در ارمنستان. بر روی آن با حروف ارمنی و حروف سیریلیک «تان» نوشته شده است. دوغ نام گونهای نوشیدنی لبنی است. دوغ نوشیدنی ایرانی است که برای تهیه ی آن باید ابتدا ماست ترش را با همزن خوب هم زد سپس مقداری آب و نمک به آن اضافه کرد. سپس یکی از مواد زیر...

دانلود آموزش انجام پروژه راهسازی با civil3D

دانلود آموزش انجام پروژه راهسازی با civil3D پروژه راهسازی با civil3Dاین فایل یک پروژه آموزشی می باشد که مراحل انجام یک پروژه راهسازی را توسط نرم افزار civil3D را آموزش می دهد و با مطالعه این فایل می توانید یک پروژه راهسازی کامل را انجام دهید این فایل توسط مهندس هادی بیرانوند ارسال شده است. فرمت:PDF تعداد صفحه:42 ...

خیار

خیار لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 16 خیار کلیات گیاه شناسی خیار گیاه بومی هندوستان است و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است . حدود بیست قرن قبل از میلاد مسیح مصریان قدیم از آن استفاده می کرده اند ایالت فلوریدا مهمترین تولید کننده خیار در آمریکا است و حدود یک سو م خیار کل آمریکا را تولید می کند...

خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان

خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 19 واحد درسی : ویژگیهای فیزیکی استاد مربوطه: خانم مهندس لیلا زیرجانی گرد آورنده: حسین جدّی پاییز 85 چکیده اطلاعات موجود مبتنی بر دانش امروزی، قدمت نان را تا 6000 سال قبل تأیید نموده و در بررسیهای باستان شناسی دلایل غیر قابل تردیدی در این زمینه بدست آمده است. نان یکی از ارزانترین و...

پروپوزال رشته مدیریت بررسی موانع توسعه مدیریت ارتباط با مشتری در صنعت مبلمان استان

پروپوزال رشته مدیریت بررسی موانع توسعه مدیریت ارتباط با مشتری در صنعت مبلمان استان دانلود پروپوزال رشته مدیریت بررسی موانع توسعه مدیریت ارتباط با مشتری در صنعت مبلمان استان بافرمت ورد وقابل ویرایش ) مقدمه در این فصل به بررسی کلیات تحقیق پرداخته شده است. ابتدا مسئله اصلی تحقیق بیان شده و سپس به طور مختصر به اهمیت و ضرورت تحقیق پرداخته می­شود. در ادامه به اهداف انجام تحقیق اشاره می­شود و نتایج تعدادی از تحقیقات انجام گرفته پیرامون موضوع تحقیق...

خواص تغذیه ای دوغ و پنیر کم نمک

خواص تغذیه ای دوغ و پنیر کم نمک لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 2 خواص تغذیه ای دوغ و پنیر کم نمک نمک کلرور سدیم یا همان نمک طعام بعنوان یکی از اصلی ترین عوامل افزایش فشار خون درافراد مستعد به این بیماری شناخته شده است . این ترکیب سالها ست که بعنوان اصلی ترین طعم دهنده در انواع محصولات غذایی از جمله دوغ شناخته شده است...

پاورپوینت درباره مهارتهای تفکر و حل مساله

پاورپوینت درباره مهارتهای تفکر و حل مساله فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 74 صفحه در زمانهای قدیم که روستائیان محصولات خود را برای فروش به بازار هفتگی می آوردند روزی یک پیرزن روستایی یک سبد از تخم مرغهای مزرعه خود را برای فروش به بازار آورد. اما هنوز هیچکدام از تخم مرغها را نفروخته بود که اسب یک سوارکار پایش به سبد خورد و در نتیجه تمام تخم مرغها شکست. اسب سوار خیلی ناراحت شد و از...

خشک کردن

خشک کردن لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 26 تعریف خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک...

خامه و انواع آن

خامه و انواع آن لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 1 خامه و انواع آن خامه یکی از انواع لبنیات است. پیش از عمل هموژنیزه، لایه ی چربی روی سطح شیر خام که به سرشیر معروف است را برمی دارند. این چربی، خامه نام می گیرد. در صنعت، برای سرعت بخشیدن به تجمع چربی شیر روی سطح آن، از دستگاه سانتریفوژ استفاده می کنند. خامه با توجه به...

تولیدگلاب

تولیدگلاب لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 89 فصل اول کلیات تعریف، ویژگیها و مشخصات محصول تولیدی: گلاب به حاصل تقطیر گل های سرخ محمدی Rosa dama scenamiller تازه چیده شده و مخلوط آن با آب که اساس اضافی آن از محلول ابکی جدا شده است اطلاق می گردد. البته در سایر کشورها مثل ترکیه، بلغارستان و فرانسه از گونه های دیگر گل سرخ برای تهیه گلاب...

تولید کمپوست

تولید کمپوست لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 8 تولید کمپوست مقدمه هدف از تولید کمپوست، ایجاد یک محیط غذایی یکنواخت، حاوی خصوصیات لازم جهت رشد و نمو میسلیوم قارچ و عاری از هرگونه عوامل رقیب باکتریایی، ویروسی میباشد. میسلیوم قارچ در انواع مختلفی از مواد گیاهی و کودهای حیوانی، قادر به رشد و نمو میباشد که از ترکیب متناسب این گونه مواد با هم و گذراندن...

پاورپوینت درباره مننژیت

پاورپوینت درباره مننژیت فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 10 صفحه } تعریف مننژیت : } مننژیت یکی از عفونت های جدی و خطرناک مغز بوده و تأخیر در تشخیص ودرمان آن همراه با مرگ و میر و عوارض عصبی بالایی می باشد. } } پاتوفیزیوتری مننژیت : } مننژیت باکتریال معمولاً به صورت یک عفونت نازو فارنکس شروع می شود و بعد از آن سپتی...

تولید سرکه از سیب

تولید سرکه از سیب لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 17 مقدمه میزان تولید سیب : استان خراسان پس از استان اذربایجان غربی دومین را از نظر تولید سیب دارامی باشد . به طوری کلی انواع سیب های به عمل آمده در استان خراسان را بر حسب وا ریته به دو نوع :1- سیب محلی 2- سیب خارجی تقسیم محلی مشهور : 1=سیب عباسی 2= سیب شیخی...

دانلود فایل Etabs کامل یک ساختمان بتنی همراه با نقشه ها

دانلود فایل Etabs کامل یک ساختمان بتنی همراه با نقشه ها این فایل کامل ایتبس یک سازه بتنی هست توسط شادروان مهندس حسین مشکل گشا تهیه شده است فایل بسیار کامل و جامعی است که میتونه به عنوان فایل مادر برای مدلسازی سایر سازه ها به کار بره چون ترکیبات بار و مقاطع کاملی رو در بر میگیره در ادامه لینک دانلود این فایل آماده است و برای شادی روح این عزیز ضمن دانلود فایل فاتحه ای تقدیم بفرمایی ...

تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها

تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 34 تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها: مقدمه انواع سبزی 1-2 پیاز و اقسام آن 2-2 موسیر و اقسام آن 3-2 نعنا ع و اقسام آن 4-2 تره و اقسام آن 5-2 تره تیزک و اقسام آن 6-2 جعفری و اقسام آن 7-2 ریحان و اقسام آن 8-2 گشنیز و اقسام آن...

پروپوزال رشته قرآن وحدیث بررسی شیوه های دعوت پیامبر اسلام(ص) با تکیه برحکمت، موعظه و مجادله احسن

پروپوزال رشته قرآن وحدیث بررسی شیوه های دعوت پیامبر اسلام(ص) با تکیه برحکمت، موعظه و مجادله احسن دانلود پروپوزال رشته قرآن وحدیث بررسی شیوه های دعوت پیامبر اسلام(ص) با تکیه برحکمت، موعظه و مجادله احسن بافرمت ورد وقابل ویرایش «مقدمه» اَلحَمُدللِه الذَّی هَدانا لِهذا وَ ما کُنا لِنَهتَدی لَولا اَن هَدانا اَللهُ[1] (ستایش خدای را که ما را بدین [راه] هدایت نمود ، و اگر خدا ما را راهبری نمی کرد ما خود هدایت نمی یافتیم). حمد و...



...

  • ۹۶/۰۹/۲۴
  • مدیر وبلاگ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی